søndag 31. august 2008

Helt dilla på kort ja...
Så befriende å lage noe som går fort en gang i blandt også...

Er fremdeles meget inspirert av LilyBean's Papiere ;-)

Det kribler i fingrene....må nok ned en tur til i kveld....

lørdag 30. august 2008

Hva skjer? Babykort fra meg?????
Det er livsfarlig å surfe rundt på andres blogger, særlig hos de som lager babykort....fargene er jo så utrolig lekre og sarte - og en annen en må jo bare prøve ;-)

Utrolig morsomt å lage med så annerledes farger, faktisk var det ganske inspirerende!

Helt klart, det ga mersmak.....

Jeg "datt" over en blogg hos ei for meg helt ukjent kortmaker, men du og du så mye lekkert hun lager - så kortet her er sterkt inspirert av henne.

Hva het nå hun igjen da?....jo, LilyBean's paperie var det. (Hun ligger i blogglisten min.)
Jeg har brukt ark fra Autumn Leaves, Making Memories og Daisy D'.

Ramma har jeg malt med lys rosa Dabber, sprayet over med Glimmermist Pearl og lagt over et lag med Stickles til slutt. Blomsten heklet jeg i går. Kantene har fått en omgang med Chalk Ink Creamy Brown.

søndag 24. august 2008

Post-it-perm med Bind-it-all.
Endelig fikk jeg blåst litt støv av Bind-it-all maskina mi :-)

Stakkars, den har jammen ikke vært brukt mye...men jeg måtte ha ja hihi.

Et velkjent problem på ethvert teamkontor er det vel at disse post-itblokkene bare forsvinner grr....men nåde den som prøver seg nå ;-)

Har brukt ark fra Kaiser Craft, blomst og chipboard fra Prima, blonde, bånd, perler fra K&C og perlebrads fra Panduro.

onsdag 13. august 2008

Blog Candy!

Scrappehuset http://scrappehuset.blogspot.com/ har lagt ut en liten søt candy :-)
Gleder meg til å se hvilke utfordringer disse jentene legger ut...og bare en dag igjen til åpning....
Spennende!

tirsdag 12. august 2008

Slideshow hos meg også....

Stadig nye ting å legge til og lære i bloggverdenen :o)
Hadde aldri trodd at jeg skulle bruke tid på min egen blogg, men så feil kan man ta hihi....

Men hmm....hvorfor ble fremviseren så smal?
Jaja, trykk på den - så blir i allefall bildene store.

Hyggelig at du besøker meg :-)

mandag 11. august 2008

Wylde Woman AwardSe hva jeg har fått av Bente
Jeg fikk denne awarden for å være humørspreder og aktivitør på scrapshop.no - juhuu!
For en ære :-) Tusen tusen takk!
Jeg har lyst til å gi denne awarden videre til en annen humørspreder, som jeg kjenner best fra treffene på Scrappiness som også er på Scrapshop.no - Broggis
Og så har jeg lyst til å gi awarden til Hanne som jeg er sammen med i DT hos DinHobby. Hun lager de lekreste kort!

The rules of this award are:
1. You can give it to one or one hundred or any number in between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite http://www.tammyvitale.com/ so Tammy can go visit all these wonderful women.
And remember the Purpose of the Award: To send love and acknowledgment to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

onsdag 6. august 2008

Windows-punch er morsomt!
Jeg var så heldig å få kjøpt en slik punch :o) og den gir mange muligheter tror jeg...men sånn er det vel med alt som er nytt *dåne* ALT vi bare må ha....Men nok om det.

Så en liten "snutt" fra YouTube hvor noen lagde et snurrekort, og det måtte selvsagt prøves hihi...ikke særlig lekkert kort, men det ble allikevel litt morsomt - særlig med den sola som går rundt og rundt! Skulle veldig gjerne hatt runde limputer, men det er ikke lett og få tak i gitt....i mangel av noe annet så tok jeg en liten knapp med gluedot på begge sider og voila' :-)

Helt klart, dette skal jeg lage mer av - må bare sette tankene på lading.....

Mitt første Hänglar-stempel er i hus...Ikke lett å få tak i disse, men endelig....har også kjøpt en mnd-pakke fra Hänglar som kommer til høsten :-) Deilig med noe nytt, da Magnolia er litt kjedelige for øyeblikket....

Har fargelagt med MCP på skisseblokka fra Nille, og det ga et veldig mykt preg på fargeleggingen - men nå er jeg ganske dus i fargeleggingen også. Ellers har jeg omsider fått kjøpt meg Windows-punch! Og den er BARE et must asså :o)

Ny LO til Scrappiness...Nye varer fra Heidi Swap (kremt...fikk de før sommerferien, men ferietid blir fort feriemodus *rødme*)
Mathias hadde gravd et stort hull i sanden, og med en lillebror som er rask i vendinga....så blir det raske resultater ;-)

Alle diecutene på denne er fra Heidi Swap World Traveler; Glossy Extras. Men de er jobba røft med sandpapir og "kantesliper". Arket er World Traveler; Old Map, med hvit Bazzill i bakgrunnen som er stemplet med Tim Holtz i kantene Tea Dye og Vintage Photo. Blomstene og bånd er fra Prima.

lørdag 2. august 2008

Utfordring fra Kjerstijenta på Scrapshop.no.....


....før sommerferien la hun ut en kortlift eller kanskje det var en skisse? Husker ikke helt...

Men sånn ble min løsning på den. Utformingen er ganske grov og kraftig, med store og tykke elementer - men det ble nå bare sånn. Lurer på hva jeg gjør når den blonden tar slutt? Den har jeg blitt helt avhengig av....har snart brukt 10m av den og jeg får ikke kjøpt mer.

"Trølljinte"....


Et kort jeg lagde til søknaden hos DinHobbys DT.

Synes denne trolljenta til Magnolia er så søt! Eller kanskje litt tøff.....tror det har noe med det litt rampete smilet hun har ;-)

Teknikken jeg har brukt er stempeltrykk på vellum, og fargelagt med Art&Graph-tusjer på baksiden. Til slutt limer jeg trykket på dobbeltsidig limark og fester dette på hvit Bazzill/kartong. Ganske enkelt og ikke minst morsomt å lage, bare prøv!

fredag 1. august 2008

Litt sommerscrapping har det blitt.....

....dette er noen av de jeg har laget i sommer.
"På livets landevei" fra Kosterbesøket.
"Sommerføtter" en dag på stranden (legg merke til Fransk manikyr på tærne hihi).
"Mitt liv i siffer" sterkt inspirert/nesten en lift fra svenske Scrapbook m.m.
"Vri 8'er" en regntung dag. Prøvde med snakkebobler i stedet for journaling.

Takk for at du titter :-)

Min første artikkel for DT!


Vi fikk en skisse vi skulle jobbe etter, og min ble en litt rocka variant ;-)

Hvis du vil se hele artikkelen kan du trykke på linken....

Presentasjon hos DinHobby.LO'en her laget jeg til presesentasjonen av Design Team-medlem hos DinHobby. Den er laget i formatet 8x8 og ganske shabby hihi...har forøvrig brukt bildet som er i avataren her.

Å kunne nyte en slik stund...


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra campingen, blir rimelig lei etter 5 uker...ugh....Utrolig deilig å komme hjem til sitt eget hus! Det har vært en fantastisk sommer med mye sol og bad, selv om solen skinner fra den høyeste blå - er det lov å bli lei. Titter igjennom bilder og tankene faller lett tilbake når jeg ser dette...En dag jeg satt på stranden med kameraet i hånden og tok bilder av ungene som badet, da gikk det plutselig opp for meg...ja, bildet taler vel for seg :o)Livet var herlig for et lite øyeblikk før noen ropte MAAAMMMAAAAAA!

Jeg har forelsket meg.....

....helt i Koster i sommer!

En fantastisk øy hvor man får en helt spesiell ro...kjenner nesten bohemen komme opp i meg :o) Og det lukter så godt der! Mmm....tenke seg til en sommerbolig der - DET hadde vært noe.

Enda så mange ganger som jeg har vært på Koster i mitt liv, så så jeg det med helt andre øyne i sommer. Vi oppdager nye severdigheter hver gang vi er der. I år ble det Koster Fyr, og jeg kunne ikke fatte at jeg ikke har sett det før. Se så flott det troner der på toppen av øya, og det hører med en helt fantastisk utsiktsplass. Vi fikk også høre at fyret ikke har vært i drift på 150 år, men at det nå var gjort i stand. Dette var garantert et av sommerens høydepunkter!