mandag 23. februar 2009

Eclectic kit -utfordring på Scrappehuset :-)


Ja, da fyrer jeg løs med siste utfordringen på Scrappehuset i denne runden...fra å ikke være med på noen, har jeg nå liksom gjort alle! Og jeg vet, det blir ikke siste gang jeg er med :-)
Oppgaven fra Scrappehuset er: Scrap en LO med minst tre av produktene fra dette kitet til Eclectic kits.
De produktene jeg hadde var: Bazzill Canvas Hillary kartong (grønn), Bazzill In Stitch’z Scallops Brilliant White kartong, Creative Imaginations Narratives Blue Floral die cut papir og Making Memories tiny alphas stickers FaLaLa.
Så da ble det en 6x12 på meg :-)

søndag 22. februar 2009

Scrappehuset: Månedens produkt for februar er prima.


Er i siget med å scrappe utfordringene på Scrappehuset! Kjempemorsomme utfordringer :-)

Denne oppgaven var å scrappe en LO med minst to produkter fra Prima....digge digg asså - Prima er bare digg :-)

Har brukt det røde arket, blonden, småblomster, journalingtag og chipboard (cool) fra Prima. Ellers er det stjerner fra Scenic route fargelagt med Glimmer Mist Olive green og gull Dabber, HS hjerte, Tim Holtz grungeboard distresset med Tea Dye, MM tiny alphabet, stjernearket husker jeg ikke. Alt er distresset med Tea Dye.

lørdag 21. februar 2009

Utfordring fra Broggis/Anette på Scrappehuset.

Jeg kunne jo ikke la være å scrappe utfordringen til Broggis/AnetteScrappehuset *lol*
Utfordringen hennes passet meg midt i blinken, kan ikke unngå å distresse, bølgepapp og stæsj om dagen....vanskelig å komme ut av den sirkelen - men morsomt er det :-)
Har igjen brukt en salig mix av alt mulig...ark fra Kaisercraft, gamle ark, bølgepapp, punchinilla, ugle fra Fancy Pants, ticket fra MM, Prima blomster og blader, hyssing, HS hjerte, glitterlim, klokke fra kort&godt (tror jeg), knapper og div. bokstaver.

Søt candy fra Scrappehuset :-)

Scrappehuset har lagt ut en kanonsøt candy :-) Tenk de har hatt over 50 000 besøkende siden oppstarten i august! Det sier mye om kvaliteten på sidene deres, og de feirer det med å lodde ut lekre blomster og bling fra Papirloftet! Hvem kan si nei takk til noe så lekkert....ikke jeg ihvertfall ;-)

fredag 20. februar 2009

Bloggcandy fra Scrappekurs :-)

Scrappekurs har allerede fått over 1000 besøkende i bloggen sin, og de feirer det med å gi bort en blogcandy! Og hvem kan si nei takk til den...lekker er den også :-) Scrappekurs er en super blogg hvis man har lyst til å "kurse" seg litt, og det beste er at du bestemmer selv når du vil på kurs. Lene, Gudrun og Tove har virkelig kommet med en knallgod idè!

onsdag 18. februar 2009

Litt fra gamle dager...

Jeg fant dette gamle bildet av svigermor og hennes søster her om dagen, og det måtte jo selvfølgelig scrappes! Arket fra Imaginations passet jo perfekt til temaet :-)

tirsdag 17. februar 2009

Helgekonkurranse på Scrapshop.no

I helgen har det vært en konkurranse på Scrapshop.no hvor vi først skulle lage utfordringer for så og velge en...og dette ble mitt bidrag :-)
Jammen vant jeg ikke også *kjempeglis*

Jeg har brukt hvit Bazzil med grov stripete struktur, chipboard-stjerner fra Scenic Route som også er brukt som Mask's. Olive green Glimmermist er brukt på Bazzillen og stjernene. Gullfarget englehår-bånd, sølv Punchinilla, bølgepapp med gull glitterlim, rub-ons fra Melissa Frances, knapper og småblomster. Alle kanter er distresset med Tea Dye Distress Ink.

mandag 16. februar 2009

Er virkelig i siget....

...og godt er det *lol*, vanligvis blir det dårlig med scrapping - men jeg trøkk'ær te' når jeg først har mulighet!

"You rock" er en skikkelig mix av alt mulig hihi....bakgrunnsarket er fra Valentineserien fra MM, uhyret er diecut fra October afternoon, grønn blonde, Flock...på bokstavene (velourgreie) og plastikkblomst fra Eclectic-kits, Tickets fra MM, Primablomst og stæsj fra 7gypsies og HS.

Herlighet så enkel...men rolig :-)
Ark fra BG, Lace-ark fra ?, Thickers og chipboard fra Scrappers Choice, gipsfigur fra Melissa Frances, pong-pong og blonde.

søndag 15. februar 2009

Jeg fortsetter i samme.....

...stæsjemodus....vanskelig å komme ut av denne sirkelen gitt *himle*
Clean & Simple er milevis unna kjenner jeg.

"Er'e mulig?" er en veldig lag-på-lag-greie. Bølgepapp og glimmermist har blitt fast følge på samtlige LO'er...anfallet går vel over snart *lol*

"Last night as miss" ble bare sånn av seg selv...men godt å få brukt opp det gamle arket fra 7gypsies hihi...kjenner at farger inspirerer meg om dagen :-) Våren i anmarsj kanskje....
Takk for at du titter!