onsdag 24. mars 2010

Siste innledende Casarunway :-)

Tenk nå er de seks innledende rundene/ukene til Casarunway over, og bare finalen er igjen - og gjett hva? Jeg kom til finalen :-D Sammenlagt på hele billboarden kom jeg på 3.plass, og er kjempefornøyd!
Jeg husker ikke hele oppgaveteksten til de siste rundene, men bidraga kan jeg alltids dele med dere :-)

Runde 4, hovedtyngden i oppgaven var bilde av meg, noe rødt, blonder og godteripapir skulle være i bruk.Runde 5, det meste skulle være i vater/90 graders vinkel - stæsjet var unntak.Runde 6, brunt og turkis var hovedfargene, blonder, perler, bling, hjemmelagde blomster = skikkelig vintage!Jeg har to uker på meg til å lage finalebidraget, og det var en stor oppgave - så jeg må nok begynne å "koke hodet" *lol*

Takk for at stikker innom :-)

mandag 8. mars 2010

Noen garnprosjekter.....

....har det også blitt :-) Har fått litt dilla på dette ved siden av scrappingen.

Tøflene er strikket i Østlandsgarn fra Nille og tovet i maskinen...
Voilà, gode og varme er de :-)Svensk OS-mössa, eller dvs. sterkt inspirert i hvertfall...Heklet med Easy-garn og fulgte oppskrifta et stykke, men gjorde om litt underveis for å passe mitt hode ;-)Fingerstrikket fire nøster med Eskimogarn og tovet i maskinen, tilbake var en lang tarm av tovet garn som ble sydd sammen til en spiral med DMC-garn - genialt, ikke sant? Denne passer akkurat til en liten barnerompe, et par nøster til så har du til voksen :-)

torsdag 4. mars 2010

Casa Runway #3

Runde #3 i Runwayen på CASAkreativ er overstått!
Og denne gangen var det en ganske så vrien oppgave som -naboen- sto for, vi skulle kun bruke hvitt, blått og kanskje noe gult + at det skulle være en egenskap om meg (fikk heldigvis lov til å tekste med sort). Oppi det hele så var spørsmålet: Hvilken smurf er du? Oh la laaa....Trenger vel ikke å si at jeg gikk mange runder i tenke boksen *lol*

Igjen måtte jeg vri det med humor, og slik ble det....Bakgrunnen er avis malt med Gesso, ramma rundt øynene mine er Tim Holtz som også er malt med Gesso, hvit blonde, hvite Prima, søm, Doodlebug stickers, Thickers, knapper, englevingen er Grungeboard med pålimte fjær igjen malt med Gesso og Stickles, Melissa Frances Keyhole, hyssing og smurfen er lastet ned fra nettet.
På denne LO'en tror jeg jaggu jeg brukte en halv boks med Gesso!!!
Kom på 1.plass i min gruppe, og ligger nå på 6.plass sammenlagt :-) Moro!