lørdag 7. august 2010

Noen flere LO'er....

Etter scrappetørke, kom bloggtørke hihi...men ser ut til
at jeg er på gli igjen nå :o)

Legger ut et par til i dag....Disse ble lagd til Casavisten i mai.


Dina var helt paralysert og lå helt rolig mens den lille marihøna krøp oppover benet hennes, skal si hun skvatt når den plutselig fløy sin vei ;-)


"Trøllungen" hadde funnet et par gamle solbriller, og han viste godt hvordan en hippie gjorde det ja hihi.....

Ha en super helg :-)

torsdag 5. august 2010

Ny utfordring hos....

.....Scrappiness og denne måneden er oppgaven nettopp å fremheve fargen oransje :-) For en herlig varm farge å scrappe i, med tiden har jeg funnet ut at det meste kler et innslag av oransje ;-)

LO'en jeg lagde denne gangen ble ikke gammel...dagen etter spiste Dina den opp! Eller dvs.demonterte den ganske så kraftig argh...men jeg får pent lage en ny til butikken *lol*


Bli med på utfordringen vår da vel :-)

mandag 2. august 2010

Vel, kan jeg si noe annet enn at jeg burde skamme meg....

Bloggen blir helt nedprioritert :-( Jeg vet egentlig ikke hvorfor...har sagt til meg selv mange ganger at jeg bør skjerpe meg! Og kanskje jeg er på rett vei nå...vi får se da vettu ;-) Sitter å tenker på at søndag er en fin dag å oppdatere bloggen, kanskje det burde være et mål?

Har i hvertfall laget en del LO'er de siste 4 mnd jeg har vært fraværende, og har alldeles ikke havnet i scrappetørka igjen *fnis* Det var helt krise asså!

Sist jeg la ut her, hadde jeg kommet til finalen i Casarunway og jeg kom på 3.plass :-)

Skal rote litt i arkivet her, og se hva jeg finner....hmmm....dette er noe av de jeg lagde til sommerutfordringene hos Casakreativ.

Vimpler var temaet her.

Oppgaven her var å håndtegne noe....og jeg har egentlig sagt til meg selv at jeg ALDRI skulle scrappe UL-bilder *dåne*, men noen ganger så bare ligger det til rette....

Haha...Dina er helt rå med briller :o) men om det er så moro, nei tror ikke det....

Takk for at du besøker meg :-)